gen_2337.1.gif
gen_2338.1.gif
gen_2339.1.gif
gen_2340.1.gif
gen_2341.1.gif
gen_2342.1.gif
gen_2343.1.gif
gen_2344.1.gif
gen_2345.1.gif
gen_2750.1.gif
gen_2349.1.gif
gen_2353.1.gif
gen_2352.1.gif
e-mail me 

Onsdag
Endelig, nå var langhelgen kommet og gutta boys skulle ut på tur igjen. Delegasjonen fra Tigerstaden med Batman, Drivern, Ebbe3 og Superman m/ wannabe skulle møte de lokale heltene i Romsdalen. Stein og Paul ventet i spenning på byguttas invadering av de mer grisgrendte strøk av vestlandet. Ebbe3, MC-rypa, tok storsykkelen (en avdanket BMW med lite forhjul og lav trekkraft) og lå i tet oppover dalen. Bunkring av slalombrus og fast føde ble utført underveis, så stemningen var god hos Batman og Drivern. Siden vi har god kontakt med Prinsessen av Romsdalen, var det naturlig å søke ly på Trollveggen Camping. Statsmeteorologen hadde meldt et noe skiftende vær de første dagene, så vi var innstilt på konsumering av slalombrus første kveld og hyggelig samvære med gode venner.

Torsdag
Etter en god natts søvn våknet vi opp til labert vær. Skydekket hang nedenfor nestetippen, og med 175 cm på strømpelesten, så forstår man at det ville vært noe hasardiøst å trekke i den høyden. Derfor avventet vi tur på fjellet, og ble utfordret til løpetur langs Raumas ville stryk. Stein, Batman og Drivern viste gudommelig form og lette steg. Ebbe3 derimot, har mye igjen før hans noe kompakte kropp kan oppdrive frekvens som overstiger en gjennomsnittlig turgåer. Det er lenge siden Romsdalen har sett en mer sliten mann, og det er godt gjort med tanke på alle som har slitt sine sko i de bratte skråningene i det området.

Rullekebab er en nasjonalrett i Romsdalen og som vennligsinnede turister er lokale mattradisjoner spennende for urbane gutter. I kombinasjon med enda mer slalombrus, heftige diskusjoner om profilering innen BASE-miljøet, var kvelden atter reddet.

Fredag
Hæææ.....kikker ut av vinduet og ser 20 cm snø på bakken og grøt av tåke henger helt ned på gressnivå!!!!! Dette er ikke hva vi har bestilt! Alle drømmer om frittfall fra høye fjell er så fjernt, at høvdingrådet tar beslutning om å flytte aktivitetene sørover. Ebbe3, MC-rypa, er værfast siden hans tohjulede hingst er dårlig å forflytte på snødekte stier. Hvis ingen har hørt fra han siden, så sitter han vel der oppe fremdeles.....

Lørdag
Neste destinasjon er Telemark. Ring...ring..ring...det er Stein Ivar som ringer og gir Batman og Drivern den triste meldingen om regn også i Telemark. Hva er dette? Skal hoppe-guden nekte oss den livsbejande inntaket av luft i frittfall? Vi vender slukøret tilbake til våre huler i Tigerstaden.

Søndag
Blå himmel, men vind....nei, dette går ikke! Batman har mistet motivasjonen og Drivern må oppsøke BASE-frender fra Grenland. Stein-Ivar melder seg som guide til en ny klippe han åpnet forrige helg. Bilturen langs idylliske Telemarks-kanalen går som en lek og plutselig står vi på en nydelig klippe. Kun sval vind blafrer i håret. Sten blir kastet og 6 sekunder registreres. Vi skal hoppe en ny exit og pulsen stiger for Drivern. Undertegnede skal gå først og føler at kallenavnet forplikter mer enn motet tilsier. Hmmm....noen sekunder før avsprang kommer Drivern med følgende kommentar: "Jeg blir skikkelig misfornøyd hvis jeg treffer en hylle!"...tre, to, en...i frittfall...ser veggen suser forbi...oooopppssss....der er det en hylle...går på lomma....trekker....90 høyre...trekke litt i venstre bakriser....diggggggggg....all frustrasjonen som har bygget seg opp forsvinner like fort som penga på første lønningsdag!!!!

Lander smooth på jordet og venter på Stein-Ivar og Jo. Begge løper ut, fanger luft og kaster pilot. Brede glis og høylydte lovprisinger sier meg at de er like glade som meg selv.

18 timers kjøring i bil og kun få sekunders frittfall...noen vil si at det ikke er verdt det.....og, ja...når en får videobust i tillegg.....men jeg gjør det gjerne en gang til. Tross alt betyr godt kameratskap mer enn frittfall...ihvertfall noen ganger.

Drivern