gen_2337.1.gif
gen_2338.1.gif
gen_2339.1.gif
gen_2340.1.gif
gen_2341.1.gif
gen_2342.1.gif
gen_2343.1.gif
gen_2344.1.gif
gen_2345.1.gif
gen_2750.1.gif
gen_2349.1.gif
gen_2353.1.gif
gen_2352.1.gif
e-mail meUnder spontan-konsumering av øl og sprit, fant Drivern og Batman ut at det var tide med en liten luftetur igjen. Denne gangen var destinasjonen et kjent og kjært objekt på fjellet. Under denne drikkeseansen var det tilstede to ivrige rekrutter, med begrenset lufterfaring. De går i denne historien under nickene, Wannabee og Kongla (sistenevnte nick faller naturlig etter helgens hopping....).

Øl og sprit driver som kjent heltemodighet og frykten vekk, og en avtale om to-er fra tårnet (som vi da trodde var 110 m) ble vedtatt. Etter rekonvalens og en slapp dag på sofaean for å drive vekk bieffektene av Kong Alkohols disipler, ble vi vekket av en meget opplagt rekrutt. Kongla var på som helv...og vi hadde ikke noe annet å gjøre enn å pakke det vi fikk med oss.

Turen opp gikk i solskinn og vi gledet oss som unger. Rekruttene ble drillet i BASE-sportens edle teknikker og klatringen kunne ta til. Klam luft i tårnet ble erstattet av en frisk bris på toppen. AAhh..så vakker Norges natur er fra den høyden. Sola skinte og undertegnede jobbet med strand-fargen (egentlig var Drivern noe nervøs, som vanlig...). Etter en kjapp titt på høydemåleren til Batman ble alle modige planer om to-er droppet og fornuften inntok hjernebarken.

Det var vel ikke en bombe at Drivern måtte gå først, kallenavnet forplikter....Tre, to, en...Cee Yahh...løper ut, fanger lufta...ahhh...diggg...skitt jeg har jo piloten på lomma...trekke, vente...altfor lenge...kommer ikke skjermen...Yes!! Dæven, henger ikke høyt over bakken, kjapp nitti grader i skjerm og lander...smoothhh...LIVET ER HERLIG!!

Kongla skal ut som neste hopper. Ting tar tid, men endelig er hun i frittfall. Skjermen åpner fint, men så tar den en litt annen retning enn ønsket. Litt overivrig bruk av stoppeklutens styremekanismer, fører til at harde objekter nærmer seg noe fort. Et hyl runger utover det ganske land, der jeg kan ane en kombinasjon av frykt og glede. I det jeg runder hjørnet av objektet...der henger kongla til tørk!! Hvem har ikke brukt litt tid i et tre og jobbet linene ut av gjenstridige greiner og kongler...(Kongla...et nytt nick er født).

Akkurat i det jeg snur meg så kommer Wannebee ned i god stil, ACE-en åpner seg om en drøm og han styrer seg ned på myra. Grattis med første frittfall, Wannabee!

Batman står igjen på toppen og lurer på om det er så fornuftig å gå på lomma. Tenke, tenke....men Drivern gjorde det og jeg er ihvertfall like god som han......er tanker som farer igjennom hans hjembekledde hode. Som tenkt, så gjort, så frittfall. Perfekt inn på lomma og Batman folder ut vingene atter en gang.

Høvdingrådet finner så ut at dagen har vært topp og setter kursen tilbake til Hovedstaden. Vi får tid til årets første dukkert, burger og is på veien. Livet er godt når sola skinner!

Drivern